Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Finbesök av Cales grundares dotter
I samband med inspelningen av en jubileumsfilm inför Cales 60-års-firande besöker grundaren Carl-Axel Anderssons dotter Birgitta, idag 31 mars 2015, Cale Access huvudkontor i Kista.

Inte bara Birgitta Farkas är närvarande vid besöket utan även hennes man Bela Farkas och Cales styrelseledamot Torkel Härdeman. 

Samtliga nämnda har varit verksamma på Cale under en lång tid och både nya och mer långvariga medarbetare är mycket hedrade att få träffa dessa ”berömdheter”, som är en viktig del av Cales historia, och att de vill vara med vid inspelningen av Cales jubileumsfilm.

Birgitta arbetade med ekonomi på Cale Industri mellan 1961 och 1999. Bela Farkas arbetade som produktions- och teknikchef mellan 1963 och 1999, då han köpte fabriksdelen ParkoPrint från Cale-gruppen. Han verkade som vd för fabriken fram till januari 2007 när AQ-gruppen tog över. 

Torkel Härdeman var vd på Cale mellan 1978 och 2010.  

Med på bilderna är även Anton Kaya som började på Cale 2001 och är Cales nuvarande vd och Calegruppens koncernchef. 

Cale startade 1955 med tillverkning av vridmätare för parkingsindustrin och har sedan dess utvecklats enormt till att bli en ledande, global leverantör av parkeringslösningar och betalsystem. Om du är intresserad av Cales produkthistoria kan du läsa mer här

Bela Farkas, Torkel Härdeman, Birgitta Farkas och Anton Kaya

 

Anton Kaya, Birgitta Farkas, Torkel Härdeman och Bela Farkas