Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Hem

Platsannons
Produktchef WayToPark

Vi söker en driven person som produktchef för vår nya mobilbetalningslösning WayToPark på Cale Access. Som produktchef kommer du att arbeta nära försäljning och marknad med att veta vad marknaden och kunderna vill ha, men samtidigt arbeta strategiskt med utvecklingen av tjänsten. Som produktchef är du affärsinriktad med stort kundfokus och jobbar utifrån kundnytta och kundvärde.

Ansvarsområde 
Som produktchef kommer dina arbetsuppgifter att vara:
·         Sälja in produkten hos samtliga dotterbolagsmarknader
·         Skapa ett behov av produkten hos slutkund (konsument)
·         Utveckla affärsmodellen, skapa nya sätt att tjäna pengar
·         Integrera WayToPark med övriga produkter och tjänster från Cale
·         Göra konkurrentanalyser
·         Göra slutanvändarstudier
·         Samverka med övriga produktchefer
·         Stötta sälj- och marknadssidan
·         Jobba utifrån kundnytta och kundvärde
·         Flytande engelska, skriftlig och muntligt
·         Besöka dotterbolag/kunder, ca 30 resdagar per år (Framför allt Europa, men även Nordamerika och Sydostasien)

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är högskoleutbildad inom relevant område och har minst fem års erfarenhet av produktchefsjobb eller liknande position. Vi ser att du ska ha jobbat internationellt och med fördel ha erfarenhet av att arbeta med konsumentprodukter och virtuella tjänster.

Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande är också om du har arbetat som säljare och/eller marknadsförare samt att behärska spanska, franska eller tyska.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som produktchef har du ett stort driv, är affärsinriktad och kommunikativ. Du är van att fatta egna beslut och ta ansvar för ditt arbete.  Du arbetar självständigt, men är samtidigt en lagspelare med förmåga att se och förstå helheten samt är öppen för förändringar. Du är analytisk, arbetar proaktivt och är pedagogisk i hur du uttrycker dig mot din omgivning.

Placeringsort: Stockholm

Om Cale Access
Cale Access-gruppen erbjuder innovativa och effektiva parkeringslösningar. Detta har man gjort sedan starten år 1955 och 60 år senare är Cale ett världsledande varumärke inom parkeringsbranschen med en omsättning på närmare en halv miljard kronor samt dotterbolag, distributörer och kunder över hela världen. Bolagets huvudkontor är placerat i Sverige med dotterbolag i Danmark, Norge, Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Spanien, USA, Kanada och Italien.

Cale Access-gruppen är specialister på att anpassa teknik, vare sig det gäller parkeringsautomater, mobilbetalningslösningar, transaktionshantering eller centraliserade datasystem, och omvandla den till funktionalitet med fokus på både parkeringsoperatören och bilisten. Produk­terna, som främst marknadsförs under namnet Cale, möjliggör obemannad betalning i de flesta miljöer. Bolagets produkter är ofta en del i ett totalkoncept, där man levererar ett stort tjänste­innehåll med mål att optimera kundernas verksam­heter. Cale erbjuder de verktyg och den service som behövs för att tryggt kunna hantera alla funktioner för både avgiftsupptagning, biljettering, ekonomi, under­håll, drift och administration.


Kontakt (ansökan och frågor):
Alf Egnell, Director of Product Management
Email: alf.egnell@cale.se
Telefon: 08-799 37 63