Följ Cale Access AB Follow Cale Group

Cale WebOffice

Komplett överblick över era samtliga terminaler med Cales backoffice-system.
 

Cale WebOffice

Effektivt styrverktyg

Cale WebOffice (CWO) är en webbaserad SaaS (Software as a Service)-lösning, som hjälper er att hanterar era samtliga Cale-betalterminaler. Det enda ni behöver för att är snabbt och enkelt övervaka, programmera och kontrollera era Cale-terminaler är en PC och en webbläsare. Eftersom tjänsten är webbaserad behövs ingen ytterligare programvara köpas eller installeras.

Cale WebOffice gör det möjligt för er att maximera verksamhetens effektivitet, vilket minimerar era kostnader.

Förbättrad tillförlitlighet

Låt Cale WebOffice hantera all kommunikation till och från era terminaler automatiskt. Aktuell information från Cale-terminalerna blir tillgänglig för er när ni loggar in i systemet. Ni får automatiska meddelanden varje gång en automat når ett kritiskt stadium. Cale WebOffice kan vidarebefordra larm via e-mail eller sms. Tjänsten är framtagen för att minimera stilleståndstider och maximera terminalens tillgänglighet, vilket ger nöjdare kunder och högre intäkter. De automatiska felmeddelandena gör det också lättare att upptäcka felmönster och planera underhåll av terminalerna, vilket ger lägre driftskostnader. 

Håll koll på siffrorna

Håll koll på viktig och användbar statistik som rör driften! Med Cale WebOffice är det lätt att få tag på den information du behöver om biljettförsäljning, intäkter, saldon och mycket mer. Informationen kan enkelt sammanställas i diagram, vilket gör det lätt för er att jämföra, analysera och presentera statistik på många olika sätt. 

Säkerhet är ett nyckelbegrepp

Cales IT-specialister övervakar kontinuerligt Cale WebOffice och dess backoffice-system. Den höga säkerhetsnivån, inkluderande datakryptering, omfattande backup-rutiner och inloggningsregler, gör det möjligt för er att helt fokusera på er verksamhet. 

Kontakta er Cale-säljare för att få reda på mer om fördelarna med Cale WebOffice.