Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Cales tjänster
Ta kontroll över er parkeringsverksamhet med tjänster från Cale.

Modern finansieringslösning för kompletta betallösningar

För många kunder är det fördelaktigt att hyra sina terminaler i stället för att köpa. Läs mer nedan för att se om det skulle passa just dig och kontakta gärna en säljare, sales@cale.se, så gör vi en kalkyl utifrån just dina förutsättningar.

Kontroll på ekonomin

  • Ni binder inte upp kapital och anstränger inte verksamhetens likviditet i onödan
  • Positivt kassaflöde redan första hyresmånaden
  • Fast månadskostnad – en faktura

Säker betalterminal

Cales terminaler är säkra, robusta och användarvänliga. De tillverkas sedan 1955 i Sverige och är anpassade till svenska förhållanden. Cales betallösningar uppfyller högt ställda krav på säkra betaltransaktioner.

Komplett utrustad

Hyresterminalerna är som standard utrustade med allt som behövs för driften. Du väljer hur du vill ta betalt och terminalerna anpassas före leverans till valda betalsätt. Vill du senare uppgradera till andra betalsätt går det bra. Självklart är utrustningen EMV-godkänd.

Flexibelt och skalbart

Du väljer själv hur många terminaler, vilka modeller och tilläggstjänster du vill ha. Det går bra att lägga till tjänster och terminaler allt eftersom dina behov ändras.

Efter att hyresavtalet, normalt tre till fem år, gått ut väljer du om du vill förlänga eller lämna tillbaka terminalen. Vill du förlänga kan du passa på att byta till senaste modellen.

Smidig uppföljning

Betalningstransaktioner kan följas upp i Cales webbaserade backofficesystem Cale WebOffice. Kostnaden ingår som standard i hyresavgiften.

Slipp serva terminalen

Teckna ett underhållsavtal med Cale så tar vi hand om allt – installation, drift, underhåll och demontering. Vi ser med jämna intervall över dina terminaler och gör de uppgraderingar och åtgärder som behövs.

Särskilt användbart för säsongsanvändning

För dig som bara behöver en enstaka terminal eller vars huvudsyssla inte är att ta in obemannad betalning lämpar sig hyresmodellen extra bra. Cale startar upp terminalen i början av säsongen och stänger ner dem när säsongen är över.

Några exempel på kunder med säsongsanvändningar är färjeterminaler, båtklubbar, golfklubbar, badplatsparkeringar, campingplatser och skidanläggningar.

Ladda ner broschyren för att läsa mer om hur några av fördelarna med att hyra.